SINUA HOITAA

Sukunimeni de Heij tarkoittaa kanervanummea, ja tulee Hollannista, isäni juurilta.
Sukunimeni de Heij tarkoittaa kanervanummea, ja tulee Hollannista, isäni juurilta.

Olen Teresa de Heij, viisikymppinen kolmen ihanan lapsen äiti ja yhden pienen isoäiti. Minä olen sydämeltäni hoitaja. Olen helposti lähestyttävä ja syvästi ymmärtävä. Läsnäolooni on helppo rentoutua ja käsieni lämpimään kosketukseen on turvallista antautua. Ohjaan sinua itsesi äärelle oman parantavan voimasi alkulähteelle, niin hoidoissa kuin elämänilon ohjauksissakin.

I.S.G. Hierontaterapiaa olen tehnyt 30 vuotta. Hierontani on tehokasta rentouttamaan ja avaamaan tukkeumia. Hoito on aina juuri sinulle sopivaa, olen herkkä tuntemaan energiat ja sinusta riippuu kuinka fyysistä tai henkistä hoito on. I.S.G. Hierontaterapia sopii hyvin urheilijoille tehokkaan rentoutuksen, venytysten ja aineenvaihdunnan vilkastumisen vuoksi. Hieronta ei rasita tai vie voimia lihaksista, vaikka se tehtäisiin ennen kilpailua tai urheilusuoritusta. 

Rakastan hierontatyötäni. Rakastan myös luontoa ja yrttejä, sekä ihmisiä. Suurin opettajani on ollut elämä ja olenkin sen vaikeuksista kaikkein kiitollisin. Olen saanut syvän ymmärryksen ja myötätunnon lahjana elämän koettelemuksista. Olen aito, iloinen, positiivinen, innostava, läsnäoleva, kaikin aistein kuuleva ja ennen kaikkea kiitollinen kaikesta! Teen työtäni koko sydämelläni ja ehkä juuri siksi saankin kuulla useasti, että "tämä oli paras hieronta, jossa olen koskaan ollut!" 

Valmistuin vuonna 2019 Tantric Life coachiksi ja Elämänilo -valmennukset, parisuhdevalmennukset  sekä De-armoring hoidot naisille ovat myös saatavilla.