DE ARMOURING

De-armouring tarkoittaa kehopanssarin riisumista. Meillä kaikilla on mahdottoman hieno keho, aivan upea, uskomattoman älykäs ja taitava. Elämämme alkutaipaleilla saatamme kokea sellaisia asioita, joita emme kykene vielä ymmärtämään emmekä käsittelemään. Viisas kehomme osaa tallentaa nuo ylivoimaiset asiat odottamaan aikaa, jolloin olemme valmiinpia ja kykeneviä ottamaan nuo asiat esiin ja käsittelemään ne. Keho varastoi tunteet mm. lihaksiin ja erityisesti lihaskalvoihin, eli fascioihin, joita on jokaisen lihaksen päällä. 

De-armouring hoidossa käsittelemme noita kivuliaita kohtia. Olemme valmiita kohtaamaan tuon tunnelukon mikä kivun alle kätkeytyy. Haluamme katsoa ja kuunnella sitä, mitä kivulla on kerrottavana. Se voi olla häpeää, hylätyksi tulemisen pelkoa, väkivaltaa, väärinymmärrystä, seksuaalista hyväksikäyttöä, nähdyksi ja kuulluksi tulemisen tarvetta, arvottomuuden tunnetta, turvattomuutta, pelkoa, kauhua, läheisyyden tarvetta ja lähes aina pyyteettömän rakkauden kaipuuta. Monilla tunnelukot ovat seksuaalisuuden esteenä ja seksuaalienergia on samaa kuin elämänenergia. Jos se ei pääse vapaasti virtaamaan, se aiheuttaa monenlaisia estoja elämään. On estynyt nauttimaan itsestään, toisesta, elämästä yleensä.

De-armouring hoitoa edeltää aina vähintäänkin keskustelu tai  I.S.G.hierontaterapia  tai Elämänilo -ohjaus, riippuen tilanteesta. De-armouring hoidossa tutustutaan omaan viisaaseen kehoon ja opitaan kuulemaan ja ymmärtämään sen kieltä, sen viestiä. Keho puhuu aina totta, ja mikä tärkeintä, jokaisen omaa totuutta. 

De-armouring hoidossa edetään jokaisen oman kipukynnyksen rajoissa, kipu ei milloinkaan ole sitämätöntä vaan ennemminkin "makeaa". Ideana onkin kivun kohtaaminen eikä sen pois työntäminen. Näin saamme keholtamme arvokasta tietoa, joka voi muuttaa koko elämän suunnan iloon ja elämästä nauttimiseen. 

Teresan rakkaudellisen rauhan läsnäolossa, voi turvallisesti antaa kaikkein tummimpienkin tunteiden tulla pintaan ja esiin ja ymmärryksen kautta haihtua valoon.