ELÄMÄNILON OHJAUS

Ihana aamu, oi miten onnellinen olenkaan, kun saan herätä tähän uuteen päivään, innolla odotan mitä se tuokaan tullessaan. Kaunis lämmin koti, ihana kahvin tuoksu - tästä tulee hyvä päivä! Mitä sydämeni tänään kaipaa eniten? Mitä pientä ihanaa voin itselleni tänään tehdä? Olenpa onnellinen kun saan olla minä, ihana virheitä tekevä täydellinen minä! Viisaus asuu minussa, kunnioitan sitä ja pysähdyn kuuntelemaan sitä. 

Aamulla on vaikea herätä ja nousta sängystä ylös. Koskahan viimeksi olen nauranut itselleni tai leikkinyt/ hassutellut? Vapaa-aikakin menee siivotessa tai suorittaessa jotain velvollisuuksia. Hyvänolon tunne tulee tehdyistä askareista. Ei siinä mitään väärää olekaan, saa siitä tuntea mielihyvää. Mutta voinko tuntea mielihyvää suorittamatta mitään, vaan olemalla just minä, vaikken tekisi yhtään mitään? Osaanko nauttia joka solullani suklaapalasta, hyvästä ruuasta tai lasillisesta viiniä? Makuuhuoneessakaan ei juuri muuta tapahdu kuin nukkumista tai kuorsaamista. Minne on kadonnut mielenkiinto ja ilo päivistä? Kaikkeen vaan tottuu. 

Herättikö tämä sinussa jotain? 

Sinä voit päättää ottaa ohjat omiin käsiisi ja ottaa 100% vastuun omasta onnellisuudestasi ja hyvinvoinnistasi kaikilla elämäsi osa-alueilla! Minä uskon ja luotan sinuun! Pystyt kyllä!  Minä autan sinua ensin näkemään ja hahmottamaan todellisen tilanteesi ja ne asiat mitkä haluat muuttaa. Autan sinua tekemään uuden käsikirjoituksen elämällesi. Annan sinulle hyviä, toimivia ja yksinkertaisia työkaluja, joilla saada muutos aikaiseksi. Ja mikä mukavinta tarkoitus on nauttia jokaisesta askeleesta jokaisena päivänä. Onni on jo sinulla, otetaan se yhdessä esiin!

Tämä ei ole mikään hokuspokkus-temppu vaan uusi asenne elämään ja minä en ole mikään noita tai taikuri vaan kanssakulkija, uskon että saan sinut uskomaan omaan itseesi, löydät oman voiman ja kuulet oman viisautesi. Tulet päivä päivältä vahvemmaksi ja lempeämmäksi, erityisesti itseäsi kohtaan.

Tule - kuljetaan yhdessä!

Teresa