THERAPY FLOAT

Astu ovesta sisään tämä hetki on vain sinulle.

 Salli itsellesi täydellinen rentoutuminen kellumalla epsom-suola vedessä.  Voit vaan antautua olemiselle, ihana lämmin vesi kannattelee sinua ja hoitaa kipeitä väsyneitä lihaksia, kosteuttaa ja pehmentää  ihoa ja hiuksiasi, tasapainoittaa ihon PH-ta ja tuo sinut täydesti tähän hetkeen, koko muu maailma saa unohtua kun tunnin kellut kuin taivaassa tai kohdussa.  Kaunis musiikki saattelee sinut täydelliseen rentoutumiseen, kellut kaikessa rauhassa tunnin tarvitsematta miettiä mitä kello on, musiikki havahduttaa sinut kun on aika lopettaa kylpy ja nousta.

Kellunnan jälkeen olo on rentoutunut ja rauhallinen ja iho silkin pehmeä.

Ennen ja jälkeen kellunnan käydään suihkussa. Saat korvatulpat jos haluat suojat korvat (ei välttämätöntä)Hoitolasta löytyy pesuaineeet ja pyhkeet et välttämättä tarvitse mitään mukaasi voit tulla suoraan töistä tai treeneistä.

Kellunnassa on monille haastavinta ensimmäisillä kerroilla rentouttaa niska, sitä varten tilasta löytyy kelluttava niskatuki.

Joitain mietityttää ja ehkä pelottaa ajatus sulkeutua tankkiin, jos kärsii ahtaanpaikan tai suljetun paikan kammosta, mutta siitä ei huolta täällä. Voit halutessasi milloin tahansa avata tankinoven tai jättää sen raolleen, siinä ei ole mitään lukkoa. Tietysti miellyttävintä on jos ovi on suljettuna niin silloin lämpötila pysyy tasaisena kehon lämpöisenä ja voit rentoutua parhaiten.

Hoitotila on koko varaamasi ajan vain sinun käytössäsi.

Yksi henkilö voi kerrallaan olla kellumassa.

Tilasta löytyy myös Neurosonic matalataajuus värähtely tuoli, jota voit myös käyttää kellunnan yhteydessä edulliseen 10€ hintaan.  Tällainen paratiisi löytyy ihan tosissaan Kouvolasta Sarkolasta Toukotie 16

Varaa aikasi soittamalla tai textiviestillä 

Mikko Konttinen 044 581 0666 tai sähköpostilla mikko.konttinen@luonnonlahteella.fi

Huomio!

-Jos olet ajellut ihokarvoja samana päivänä saattaa suolavesi hetken kirvellä, mutta ei ole vaarallista vaan hoitavaa.

-Kahvia tai muuta stimulanttia ei kannata nauttia ennen kelluntaa, koska se  häiritsee rentoutumista.

-Hiusten värjäyksen jälkeen ei voi tulla kelluntaan heti, vasta muutaman hiusten pesukerran jälkeen. Luonnonväreillä värjäämisen jälkeen hyvä pitää ainakin viikon tauko ja pestä useasti hiukset. 

-Altaan vesi on aina hygieeninen, jokaisen käyttökerran jälkeen ajetaan puhdistusohjelma ja säännölliseti isompi puhdistus kun se on tarpeen mittausten perusteella. Suolavesi itsessään jo on epäsuotuisa ympäristö bakteereille.

Kellunta sopii erinomaisesti urheilijoille, ja kaikille stressaantuneille ja kiireisille, opskelijoille, äideille, nuorille.

Erinomainen lahja annettavaksi kenelle vain. 

Lahjakortteja saatavilla!

Lahjakortit näppärästi sähköpostiisi, maksuna toimii mobilepay, tilisiirto tai käteinen.
Kokonaisaika 90min josta kellunta 60min hinta 50€

Osta sähköinen lahjakortti laittamalla meiliä Mikolle:
 mikko.konttinen@luonnonlahteella.fi


     "Olet parhauden arvoinen, siis salli itsellesi parasta"