MUUT HIERONNAT

Gua Sha kasvohoito

Jade-kivi Gua Sha:lla tehty kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa saaden ihon kiinteytymään, kirkastumaan ja tasoittumaan. Hoito on hyvin rentouttava ja nautinnollinen. Käsitellään kasvot, kaula ja rinnan alue. Hoito kestää 30 min.

Nirvana

Ihana autuus. Jossa hierotaan kaikki "herkkupaikat" jalkapohjat, kämmenet, niska, hartiat, kallonpohja, pää, korvat ja kasvot. Kaunis musiikki, eteeriset tuoksut ja ihana kosketus tekevät kokemuksesta täydellisen. Olet kaiken parhauden arvoinen, salli siis itsellesi hetken nirvana. Hoito kestää 45 min.

Nirvana & Gua Sha

Ihana hoito, jossa yhdistyy herkkupaikkojen hieronta ja Gua Sha kasvohoidon suloisuus. Tässä hoidossa  hierotaan jalkapohjat, kämmenet, niska, hartiat, kallonpohja, pää ja korvat ja kaiken kruunaa Gua Sha kasvohoito. Salli hoidon viedä sinut nirvanaan ihana musiikin ja tuoksujen kera. Hoito sopii hyvin pyyhkimään pois kaiken kiireen ja stressin. 

Hoito kestää 60min.  

Vapaa Kosketus

Oletko aina haaveillut että saisit tietynlaista kosketusta? Nyt se on mahdollista!! Hoidon alussa keskustellaan millaista kosketusta toivot ja säädetään se "täydelliseksi" sinulle, kunnioittaen hyviä tapoja ja rajoja. Tässäkin hoidossa niinkuin kaikissa muissakin hoidoissani kosketus on vain yhdensuuntaista. Käydään läpi mitkä kehon alueet hoidetaan ja millä tavalla. Reilu tunti vain sellaista kosketusta mitä sinä haluat. Kenties se on rapsutusta, silitystä, sylissä pitämistä, hivelyä höyhenellä, kutittelua sulalla, puhallusta niskaan, lempeää sivelyä, reipasta taputtelua, kehon kierittelyä, mitä ikinä, kerro sinä mitä haluat! Ainoastaan genitaalialueet on rajattu hoidon ulkopuolelle.


Korvakynttilä hoito

Rauhoittava, rentoutta ja puhdista korvakynttilähoito on ihana hoito vaan rentoutumiseenkin, mutta sillä voi mahdollisesti hoitaa myös; 

tinnitusta, korvien lukkiutumista, tasapainohäiriöitä, kuulon heikkenemistä, lasten korvatulehdus kierrettä ja tietysti vaikun poistoa.

Hopi-Intiaanienien perinteen mukaisesti korvakynttilät valmistetaan kankaasta joka on kyllästetty mehiläisvahalla ja hunajalla. Hoito on ihanan rentouttava, sen lempeä lämpö ja rauhoittava suhina ja imu tuntuu hierovan korvakäytävää lempeästi. Taustalla soiva rauhoittava pehmeä musiikki ja eteeristen öljyjen tuoksu kruunaa vielä kokemuksen.

Hoito päättyy kevyeen kallonpohjan ja korvien hierontaan.

Hoito kestää 40min ja maksaa 49€