MARIA-MAGDALENA HOITO

Tämä hoito on tarkoitettu eheyttämään, palauttamaan luonnollisen viattomuuden ja yhtäläisen arvontunteen koko kehoon.
Kehomme jokainen kohta on yhtä arvokas ja puhdas, viaton. Hoidossa kosketus on viatonta  niinkuin tuuli tai vesi kun se  koskettaa paljasta kehoa hyväillen hellästi ja herkästi ihan joka paikkaa. Valikoimatta tai eriarvoistamatta mitään kohtaa kehosta. Tällainen kosketus saattaa palauttaa viattomuuden ja eheyden tunteen ja autaa tuntemaan taas itsensä kokonaiseksi ja täydelliseksi juuri sellaisena kun on. 
 
mm. seuraavat syyt ovat voinneet aiheuttaa kolhuja eheään minäkuvaan ja itsensä kokonaiseksi ja hyväksytyksi tuntemiseen. 
Muoti ja mainos maailma on luonut kuvan ”täydellisestä”naisesta joka itseasiassa on luonnoton. Tämä on  saattanut aiheuttaa sen ettemme tunne itseämme riittäväksi, hyväksi, kauniiksi, oikeanlaiseksi. Saattaa tuntua  että rinnat ovat väärän kokoiset tai näköiset, takapuoli liian iso tai pieni, vatsamakkara on vastenmielinen tms 
 Luulemme että jotkut kohdat kehostamme ovat tärkeempiä kuin toiset.
Kaikenlainen, henkinen ja fyysinen, pieni tai suuri rajojemme ylitys on jättänyt oman jälkensä tunteeseemme omaa itseä ja kehoamme kohtaan. 
 
Maria Magdaleena hoito saattaa hyvinkin auttaa, en tietenkään voi luvata että niin varmasti olisi. Mutta sen lupaan että hoidon energia on pyhää ja kaunista ja sinun rajoja ehdottomasti kunnioittava.
Jos tunnet että sinulle sopii kaikki ja sinulla ei ole mitään rajoja niin… 
Saattaa olla että niitä on jo hyvin pienenä ja isosti ylitetty niin et edes tiedosta että mitä rajat tarkoittavat.  Autan sinua tunnistamaan ne.
 

                                   🌿~🌸~🌿

 "Teresan hoitohuone on kaunis ja energiat oli ihanat ja voimakkaat jo heti kun astuin sisään...Hoidon alkaessa vaivuin nopeasti syvään rentouden tilaan. Näin mielikuvissani voimakkaan punaisen ruusun ja tunsin sen symboloivan selkeästi juurikin Maria Magdalenan energiaa, tunne oli voimakas, mutta niin ihanan lempeä ja turvallinen. Ruusun eteerinen öljy vielä vahvisti tätä energiaa ja sopi hoitoon täydellisesti. Tunsin eheytyväni ja kehoni tuntui kevyeltä, rennolta ja kokonaiselta. Teresan herkkä ja lempeä kosketus tuntui kaikin puolin hyvältä ja miellyttävältä..."

Virve